Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu lahko pokličete g. Kokalja: 01-30-72-172

Obvestila


Mednarodna komisija za nadzor nad programom otroške srčne kirurgije pred zaključnim poročilom

30.9.2014
Ljubljana, 30. september 2014 – Mednarodna komisija z uveljavljenim srčnim kirurgom profesorjem Igorjem Gregoričem, dr. med., na čelu sporoča, da je zaključno poročilo o oceni otroškega kardiokirurškega programa UKCL v zadnji fazi izdelave.

Preberite več


Revija Isis prejela posebno pohvalo

26.9.2014
V Ljubljani, 26. 9. 2014 – Včeraj je naslovnica revije ISIS (št. 3/ marec 2014) prejela posebno pohvalo na konferenci POMP Forum, ki je največji letni dogodek s področja vsebinskega marketinga v Sloveniji.

Preberite več


Danes pričetek akcije brezplačnih pregledov ustne votline

1.9.2014
Ljubljana, 1. september 2014 -Projekt »Rak ustne votline: Pravočasen pregled ustne votline lahko reši življenje« poteka pod okriljem Odbora za zobozdravstvo Zdravniške zbornice Slovenije in ob sodelovanju Kliničnega oddelka za maksilofacialno kirurgijo Univerzitetnega kliničnega centra Ljubljana in Centra za ustne bolezni in parodontologijo Stomatološke klinike. Pokroviteljstvo nad projektom je prevzelo Ministrstvo za zdravje.

Preberite več


KONFERENCA O SISTEMU SPECIALIZACIJ

29.8.2014
Vljudno vabljeni na javno konferenco o sistemu specializacij, ki bo v četrtek, 4. septembra 2014, ob 16. uri v Modri dvorani, Zdravniška zbornica Slovenije, Dunajska 162, Ljubljana.

Preberite več


RAK USTNE VOTLINE: Pravočasen pregled ustne votline lahko reši življenje

18.8.2014
Brezplačni pregledi ustne votline v mesecu septembru V mesecu septembru bo več kot 250 zobozdravnikov omogočilo brezplačen preventivni pregled ustne votline, s ciljem, da bi odkrili zgodnje maligne spremembe v ustni votlini in ozavestili prebivalstvo o tej hudi bolezni. V Sloveniji je rak ustne votline po pogostosti na osmem mestu (enako velja za ostale evropske države in ZDA), v populaciji starejših moških celo na šestem, rak ustne votline in žrela pa predstavlja približno 2 do 3 odstotka vseh malignih tumorjev. Seznam izvajalcev je objavljen na www.zdravniskazbornica.si

Preberite več


Navodila zdravnikom za ravnanje v primeru bolnika z Ebolo

13.8.2014
Navodilo je namenjeno vsem zdravnikom, da boste hitro prepoznali bolnika s sumom na Ebola virusno bolezen in ga po predhodnem dogovoru napotili na Kliniko za infekcijske bolezni in vročinska stanja, UKC Ljubljana, ki bo izvedla ustrezno obravnavo in diagnostiko, tako da bo izpostavljenih čimmanj zdravstvenih delavcev.

Preberite več


Preberite

20.1.2014
Finance, 17. 1. 2014 - Zdravstvo ni sociala, premalo je konkurence – predsednik Zdravniške zbornice ostro o razmerah v zdravstvu in rešitvah za izboljšanje tega javnega servisa Delo, 17. 1 2014 - Brez sponzorstva bi bilo zdravstvo bolj boso - Darko Žiberna: Sponzorstvo bi bilo treba prepovedati, potem bi bilo denarja dovolj za vse Dnevnikov objektiv, 20. 1. 2014 – pogovor z mag. Markom Bitencem

Preberite več