Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu lahko pokličete g. Kokalja: 01-30-72-172

Navodilo organizatorjem za izpolnjevanje vloge za dodelitev kreditnih točk

Zdravniška zbornica Slovenije je uvedla aplikacijo »Licenčnik« tako za potrebe zbornice kot za organizatorje izobraževanj. Preko aplikacije organizatorji oddajate vloge za dodelitev kreditnih točk in sezname udeležencev.

Navodila za uporabo Licenčnika

Navodila za dodajanja obveznega dopolnilnega obrazca Licenčnik

V primeru dodatnih vprašanj se obrnite na:

Maja Horvat, tel.: 01 307 21 43, E-pošta: Maja Horvat.

Vsak organizator se na portal organizatorjev prijavi z uporabnišim imenom in geslom, ki ju prejeme pred prvo prijavo izobraževanja. Kontaktna oseba za pridobitev uporabniškega imena in gesla:

Milan Kokalj, tel.: 01 307 21 72, E-pošta: Milan Kokalj.

Obvestilo organizatorjem o roku za vložitev vloge

Organizatorje strokovnih vsebin obveščamo, da je v skladu s 14. členom Pravilnika o zdravniških licencah (Uradni list RS, št. 48/15) predlog za oceno strokovne vsebine možno vložiti le pred začetkom izvajanja strokovnih vsebin, in sicer najpozneje mesec pred začetkom. Navedeni rok se nanaša na vložitev vloge za oceno vseh strokovnih vsebin, razen protokoliranih konferenc o varnostnih zapletih, internih seminarjev in drugih oblik strokovnega usposabljanja, ki ne zahtevajo kotizacije in ki potekajo v rednem delovnem času med ponedeljkom in petkom. Pri teh je vlogo za oceno možno vložiti najpozneje osem dni pred začetkom.

Člani Zdravniške zbornice bodo svojo prisotnost na seminarju lahko evidentirali z novo člansko izkaznico preko čitalca kartic. V kolikor čitalca še nimate, ga lahko naročite pri nas. Cena čitalca je 21,00 EUR z DDV.

Naročilo oddate na e-naslov: Karmen Baš.

Dvorana z overlayem

LICENČNIK

Dostop članov do seznama izobraževanj in prijav na izobraževanja.

Dostop organizatorjev do portala svojih izobraževanj.

VSTOP